Huncutok

Sün

Katica

Gesztenye

Manó

Hírek

Digitális munkarend a fejlesztésekben

Ebben a hírben olvashatóak a fejlesztők kérései, elérhetőségei! Kérjük, hogy kérdés, kérés és egyéni igény esetén minden érintett kis pitypangos gondviselője vegye fel a kapcsolatot a fejlesztőkkel!

 

Gyógytestnevelés

Báldy Fruzsina

FPSZ XVIII: kerületi Tagintézményének Gyógytestnevelési Munkacsoportja gyakorlatsorokat állít össze, melyek folyamatosan bővülnek és elérhetőek Facebook oldalunkon. A gyógytestnevelők álláspontja, hogy az összeállított gyakorlatsorok nem csak az ellátásban résztvevők részére alkalmazhatók, rendszeres végzése indokolt lehet az otthoni körülmények között rekedt gyermekek esetében is. A feladatsorok, könnyen és lakótérben is kivitelezhetők, hozzájárulnak a testi és lelki egészség megőrzéséhez, mely elengedhetetlen egy ilyen járványos élethelyzetben. Óvodánk gyógytestnevelője Báldy Fruzsina, akivel kérdés, kérés esetén a baldy.fruzsina.18@fpsz.net email címen vehetik fel a kapcsolatot.

A feladatsorokat óvodánk Facebook oldalán lévő "Egy kicsi mozgás ..." című albumban találják, minden héten újabb tartalmakkal kiegészülve

2020. május 15-ei hét feladatai

 

Fejlesztőpedagógiai ellátás

Kőhalmi Éva - kohalmi.zsoltne.18@fpsz.net

Második heti feladatok. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, egy kis online ovi otthon!

Első heti játékokat és feladatokat innen tölthetik le. Minden óvodásnak ás kisiskolásnak vidám időtöltést kívánunk!

 

 

Logopédiai ellátás

Hufnágel Janka

"Tisztelt Szülők! 

A logopédiai ellátás online felületeken történő megvalósítása jelenleg szervezés alatt áll.

Kérem, akiknek gyermeke logopédiai ellátásban részesül az óvodában (azok is, akik eddig Klári Nénihez jártak), keressenek fel a hufnagel.janka.18@fpsz.net email címen keresztül, hogy minél hamarabb folytatni tudjuk a megkezdett munkát! 

Együttműködésüket köszönöm! 

Hufnágel Janka logopédus "

2020-03-18