Huncutok

Sün

Katica

Gesztenye

Manó

Hírek

Önkormányzati fenntartású óvodai intézményegységek átszervezése

Az összevonással kapcsolatos polgármesteri határozatot, a hozzá tartozó egyéb javaslatokat a kerület honlapján olvashatják.

Néhány óvodánkat érintő információ:

 A tervezet átalakítás elvi döntésének javaslatát a az alkalmazotti közösségek és a szülői szervezetek véleményének beérkezését követően, azokat is figyelembe véve 2020. május 29-én közzé tették az óvodák összevonásáról (2020. augusztus 1-vel) szóló polgármesteri határozatot. Ebben a mi óvodánkat érintő legfontosabbak:
Óvodánk tagintézménye lesz a Bp18 Egyesített Óvodának, aminek a székhelye az eddigi Bóbita óvoda lesz. A Családi játszóház továbbra is a Pitypang Óvoda egységeként működhet tovább (Alapító okirat alapján), így annak működése továbbra is biztosított. Az SNI gyerekek ellátásában is marad minden az eddigiek szerint, ugyanígy a pedagógiai programok egyedisége is úgy tűnik megmaradhat - ez mind, mind jó hír!
A nevünk továbbra is Pitypang, de hivatalosan augusztus 1-vel így szól:
Bp18 Egyesített Óvoda Pestszentlőrinci Pitypang Tagóvodája
 
 

 

Kedves szülők!

A köznevelési törvény értelmében  a köznevelési intézmény megszűntetésével, átszervezésével, nevének megállapításával összefüggő döntése vagy véleményének kialakítása előtt kikéri a szülői szervezet véleményét. A véleményezés módjáról és lehetőségeiről a helyben szokásos módon tájékoztatják Önöket a csoportos pedagógusok.

A véleményezendő dokumentumot innen tudják letölteni.

2020-05-07