Huncutok

Sün

Maci

Vakond

Gesztenye

Manó

Jelentkezés 2020/21

Felvételi eljárásrend megjelenésének várható ideje: 2020. április 2.

helye: kerületünk hivatalos honlapja

Kedves érdeklődők!

Különleges időszakot élünk mindannyian, együtt, közösen 2020 tavaszán. Bízunk mindannyian abban, hogy szeptemberben - az új nevelési évben - mindannyian egészségesen találkozhatunk, ismerkedhetünk meg egymással.

Talán 15 évvel ezelőtt óvodánk elsők között nyitotta ki kapuit a jelentkezések előtt és mutattuk meg érdeklődő szülőknek, hogy milyen egy hétköznap az óvodában. Nyitott napjainkon elsődleges célunk az volt, hogy a betekintés válaszokat adjon a szülőknek a felmerülő kérdéseikre. Idén március 16-tól óvodánk zárva tart, így a hagyományos Tavaszi varázslat családi programunk - melynek keretén belül tartottuk Nyitott napunkat - is elmarad. A változások érintik az óvodai jelentkezések módját és idejét is, melyet a 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat rendelt el.

Bár óvodánk zárva van, de igyekszünk a megváltozott körülményekben is azon "dolgozni", hogy az érdeklődők megismerkedhessenek velünk, pedagógiai programunkkal, esetlegesen lehetőségük adódjon kérdéseiket megfogalmazni felénk.

Kérjük olvassák el Lehocky Judit intézményvezető hivatalos tájékoztatóját!

Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a járványügyi helyzet miatt kiadott 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat alapján a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozás, az óvodai előjegyzés időpontja és módja változni fog!

A pontos részletekről az óvoda online elérhetőségein keresztül tájékoztatni fogom Önöket!

Amennyiben gyermekük óvodai beiratkozásával kapcsolatban egyéni egyeztetésre van szüksége kérem, hogy az óvoda jelentkezére szolgáló irodai email címén pitypangovoda1181@gmail.com vegye fel intézményünkkel a kapcsolatot!

Lehoczky Judit
Intézményvezető