Huncutok

Sün

Katica

Gesztenye

Manó

Hírek

Önkormányzati fenntartású óvodai intézményegységek átszervezése

Az összevonással kapcsolatos polgármesteri határozatot, a hozzá tartozó egyéb javaslatokat a kerület honlapján olvashatják.

Néhány óvodánkat érintő információ:

 A tervezet átalakítás elvi döntésének javaslatát a az alkalmazotti közösségek és a szülői szervezetek véleményének beérkezését követően, azokat is figyelembe véve 2020. május 29-én közzé tették az óvodák összevonásáról (2020. augusztus 1-vel) szóló polgármesteri határozatot. Ebben a mi óvodánkat érintő legfontosabbak:
Óvodánk tagintézménye lesz a Bp18 Egyesített Óvodának, aminek a székhelye az eddigi Bóbita óvoda lesz. A Családi játszóház továbbra is a Pitypang Óvoda egységeként működhet tovább (Alapító okirat alapján), így annak működése továbbra is biztosított. Az SNI gyerekek ellátásában is marad minden az eddigiek szerint, ugyanígy a pedagógiai programok egyedisége is úgy tűnik megmaradhat - ez mind, mind jó hír!
A nevünk továbbra is Pitypang, de hivatalosan augusztus 1-vel így szól:
Bp18 Egyesített Óvoda Pestszentlőrinci Pitypang Tagóvodája
 
 

 

Kedves szülők!

A köznevelési törvény értelmében  a köznevelési intézmény megszűntetésével, átszervezésével, nevének megállapításával összefüggő döntése vagy véleményének kialakítása előtt kikéri a szülői szervezet véleményét. A véleményezés módjáról és lehetőségeiről a helyben szokásos módon tájékoztatják Önöket a csoportos pedagógusok.

A véleményezendő dokumentumot innen tudják letölteni.

2020-05-07

Digitális munkarend a fejlesztésekben

Ebben a hírben olvashatóak a fejlesztők kérései, elérhetőségei! Kérjük, hogy kérdés, kérés és egyéni igény esetén minden érintett kis pitypangos gondviselője vegye fel a kapcsolatot a fejlesztőkkel!

 

Gyógytestnevelés

Báldy Fruzsina

FPSZ XVIII: kerületi Tagintézményének Gyógytestnevelési Munkacsoportja gyakorlatsorokat állít össze, melyek folyamatosan bővülnek és elérhetőek Facebook oldalunkon. A gyógytestnevelők álláspontja, hogy az összeállított gyakorlatsorok nem csak az ellátásban résztvevők részére alkalmazhatók, rendszeres végzése indokolt lehet az otthoni körülmények között rekedt gyermekek esetében is. A feladatsorok, könnyen és lakótérben is kivitelezhetők, hozzájárulnak a testi és lelki egészség megőrzéséhez, mely elengedhetetlen egy ilyen járványos élethelyzetben. Óvodánk gyógytestnevelője Báldy Fruzsina, akivel kérdés, kérés esetén a baldy.fruzsina.18@fpsz.net email címen vehetik fel a kapcsolatot.

A feladatsorokat óvodánk Facebook oldalán lévő "Egy kicsi mozgás ..." című albumban találják, minden héten újabb tartalmakkal kiegészülve

2020. május 15-ei hét feladatai

 

Fejlesztőpedagógiai ellátás

Kőhalmi Éva - kohalmi.zsoltne.18@fpsz.net

Második heti feladatok. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, egy kis online ovi otthon!

Első heti játékokat és feladatokat innen tölthetik le. Minden óvodásnak ás kisiskolásnak vidám időtöltést kívánunk!

 

 

Logopédiai ellátás

Hufnágel Janka

"Tisztelt Szülők! 

A logopédiai ellátás online felületeken történő megvalósítása jelenleg szervezés alatt áll.

Kérem, akiknek gyermeke logopédiai ellátásban részesül az óvodában (azok is, akik eddig Klári Nénihez jártak), keressenek fel a hufnagel.janka.18@fpsz.net email címen keresztül, hogy minél hamarabb folytatni tudjuk a megkezdett munkát! 

Együttműködésüket köszönöm! 

Hufnágel Janka logopédus "

2020-03-18