Huncutok

Sün

Katica

Gesztenye

Manó

Hírek

Pitypang parti a Kincses kultúróvoda jegyében

Óvodánk  sikeresen pályázott a Kincses kultúróvoda cím elnyerésére. Az EMMI által megítélt rangos cím mellé - sikeres pályázatunk eredményeképpen - anyagi támogatást is nyert intézményünk. A projekt megvalósítása már elindult óvodánkban, de az esemény nagyszabású nyitórendezvénye nem is lehetett más, mint az óvodánkba járó gyermekek és családjaik számára szervezett Pitypang parti.

Kincses kultúróvoda programjaihoz kapcsolódóan az idei Pitypang partin a családok számára szervezett közös játékokban többek közt a művészeteké volt a főszerep. Azonban nem maradhatott el a szőlő préselés és a Reptéri múzeumi látogatás kapcsán a barkácsolás sem. Köszönet a lelkes részvételért!

A délután programját egy rövid, de annál kötetlenebb hivatalos megnyitó indította. Knizner Anikó Intézményvezető köszöntője után Galgóczy Zoltán alpolgármester köszöntötte az óvodánkba járó gyermekek szüleinek és a jelen lévő partnerintézményeknek a képviselőit, majd Lehocky Judit intézményvezető helyettes a  partner művészeknek és intézményeknek mondott köszönetet. Végezetül Miklós Barbara, a szülők képviseletében gratulált az intézmény munkatársainak a mindig lelkes, kitartó és odaadó munkájukhoz melyeket nem csak a gyerekekért, hanem azok családjaikért végeznek igazi partnerként számítva a szülőkre.

A továbbiakban a program már a hagyományos módon - az udvaron - folytatódott, ahol több, mint 100 óvodásunk és családjaik tölthették el közösen a művészetek jegyében ezt a kellemes őszi délutánt. Ughy Attila Polgármester urat Knizner Anikó vezette körbe az egyes helyszíneken, ahol már mindenki örömmel játszott, énekelt, zenélt, festett, olvasott, rajzolt - vágott, barkácsolt vagy szőlőt szemezett.

MŰVÉSZETI PARTNEREINK a Kincses Kultúróvoda programban:

TOMORY LAJOS MÚZEUM

KONDOR BÉLA KÖZÖSSÉGI HÁZ

TÉBLÁB Táncegyüttes

SINHA RÓBERT gitárművész

GALLA ÁKOS harsona művész

NYULÁSZ PÉTER  költő

LACKFI JÁNOS költő

KÁDÁR ANNAMÁRIA mesepszichológus

TÓSOKI ANIKÓ és ÁCS ENIKŐ előadóművészek

BILKU MARINA zongoratanár

Művészeti élményeket nyújtó és tehetséggondozó munkánkat segíti: 

PESTSZENTLŐRINC-PESTSZENTIMRE ÖNKORMÁNYZATA

2019-09-28